wpa3aa61f8.png
wp32df4ab7.png
Definiteive ontharing voor alle huidtypes
 
Scheren, ingegroeide haren, harsen

Ongewenste haargroei is een probleem voor veel mensen. Vaak zijn de methodes niet afdoende om geheel verlost te zijn van de ongewenste haargroei. Dat is nu verleden tijd...

Ongewenste haargroei blijvend verwijderen kan nu met de Lightsheer diodelaser van Lumenis, de eerste laser die door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd �n een van de beste apparaten ter wereld. De Diodelaser, maak het mogelijk vrijwel alle huidtype's (van licht tot donker) snel en veilig van ongewenste haargroei te ontdoen.

Hoe werkt de Lightsheer diodelaser?

De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte en geeft deze energie in een fractie van een seconde vrij. De energie wordt opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is, zodat deze vernietigd wordt zonder schade aan te brengen aan de omringende huid. De opperhuid wordt nog eens extra bescherm door de gekoelde kop van de laser. Deze zogenaamde Chillitip koelt de opperhuid af tot +/- 5 graden Celcius.
Hierdoor kan er ook meer energie worden afgeleverd zonder dat de opperhuid hiervan schade ondervindt. De laser kan zowel voor fijne en gevoelige huid (oksels en bikini als voor meer robuuste haren, zoals de baard, worden gebruikt.

Deze behandelingen worden uitgevoerd door een gediplomeerd laserspecialiste van een erkend laserinstituut.
Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden de kosten van definitief ontharen.

Neemt u voor meer informatie over definitief ontharen gerust contact met mij op.
 
Definitief ontharen
wpf106c54f_1b.jpg